Franceza, întrebare adresată de andreeanicoleta8, 9 ani în urmă

Hei,am si eu nevoie de o traducere in franceza la compunerea de mai jos cat se poate de repede! Dau coroana! Va multumesc!


"Buna ziua! Ma numesc Cazan Andreea-Nicoleta si astazi vom face(prepara) clatite! Avem nevoie de faina,3 oua,300ml de lapte,ulei,un sfert de lingurita de sare,1/2L apa minerala gazoasa si de un borcan de dulceata sau ciocolata. Punem ouale si varful de lingurita de sare in bol si le amestecam bine cu ajutorul mixerului,dupa care adaugam laptele si apa gazoasa.Amestecam din nou si,treptat,adaugam faina pana obtinem o compozitie avand consistenta asemanatoare smantanii.
Luam o tigaie intinsa si o punem la foc. Imbibam un servetel in ulei si ungem tigaia cu acesta. Cand s-a incins tigaia,turnam un polonic de compozitie. O uniformizam pe toata suprafata tigaii si o lasam la copt. Dupa ce s-a copt pe o parte,intoarcem clatita.Dupa ce s-a copt si pe cealalta parte o luam si o rasturnam pe o farfurie intinsa.Se continua procesul pana se termina toata compozitia.Ungem fiecare clatita cu ciocolata sau dulceata dupa care le impaturim si pe punem pe o farfurie. Pofta buna!"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

'Bonjour ! Je m'appelle Cazan Andreea-Nicoleta et ajoud'hui je vous présente la réalisation des crêpes !

Pour réaliser les crêpes il vous faut : de la farine, 3 œufs, 300ml du lait, d'huile, un demi cuillère à café du sel, ½ l d'eau pestilente et de la confiture ou du chocolat.

Préparation :

1. Mélanger dans un bol les œufs et le sel à l'aide d'un mixer.

2. Ensuite, ajouter le lait et l'eau pétillante.

3. Mélanger-le tout et ajouter en filet la farine. Jusqu'à la consistance de la crème liquide. (L'appareil = mélange de plusieurs ingrédients qui vont composer un mets.



Cuisson :

1. Dans une poêle on ajoute une petite louche de l'huile.

2. Quand la poêle est chaude on ajouter une louche de l'appareil.

3. Aplatir sur tout la surface de la poêle.

4. Laisser colorer d'un coté et ensuite tourner-le

5. Utiliser tout l'appareil.

6. Garnir les crêpes avec du chocolat ou de la confiture.

7. Dresser sur une assiette propre.



Bon appétit ! 


Utilizator anonim: Am utilizat niste termeni specifici bucatariei. In caz ca nu intelegi ceva anume sa imi spui ca sa iti explic ce inseamna.
andreeanicoleta8: E ok,mersi mult
Alte întrebări interesante