Limba română, întrebare adresată de andreeaocristea, 8 ani în urmă

Hei. As vrea o compunere de 150-250 cuvinte în care sa relatezi o întâmplare petrecuta în timpul unei drumeții la munte. Dacă se poate as vrea o compunere mai complexa nu simpla

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maia104
4
Într-o zi frumoasa de vara,părinții mei au decis să mergem într-o drumeție pe munte, deoarece eu (și sora mea/surorile mele, fratele meu/frații mei) stăteam prea mult pe calculator. Părinții mei au spus sa nu ne/îmi luam/iau telefoanele/telefonul.
Mi-am/ Ne-am făcut bagajele si le-am pus în mașină. Mama a observat că era un ,,fir" care atârna de bagaj. A tras de el și a observat că este un încărcător de telefon. Tata ne-a/ m-a ,,percheziționat" și a găsit telefoanele noastre/telefonul meu.
I-am rugat sa mi-l/ni-l lase,dar nu au vrut.
După o călătorie lungă până la baza muntelui, ne-am cazat o noapte la o cabana.
A doua zi,am pornit spre vârful muntelui. Era multă zăpadă,nu aveam voie sa scoatem nici un sunet. Am urcat mult, dar începea să se întunece.
Atunci, tata a început să monteze cortul. Mie/(și fraților mei) ne/îmi era frica sa ne/mă culc/ăm. Am auzit niste foșnete. Mi-a/ne-a fost frica ,deoarece se auzeau niste foșnete pe afara. Am ieșit, dar erau doar părinții noștrii/mei care voiau să ne/mă sperie.
A treia zi,am continuat drumul. Era foarte lung. Nu știam cât va mai fii. Dar,deodată,m-a/ne-a lăsat tristețea: am văzut vârful muntelui! Ce fericit/ fericiți eram!
După câteva ore,am ajuns in vârful muntelui. Am făcut câteva poze cu aparatul foto, pe care urma să le imprimam.
Peste 3 zile,am ajuns înapoi acasă. A fost cea mai frumoasa excursie din viața mea!

Sper că e buna,nu am numărat cuvintele! Nu am știut dacă ai frați,așa că trebuie să alegi tu ,,varianta corecta"... Coroana?

andreeaocristea: Multumesc
andreeaocristea: Nu știu cum sa dau coroana
maia104: trebuie sa fie 2 raspunsuri
maia104: dar e ok?
andreeaocristea: ..
andreeaocristea: Da
maia104: ok
andreeaocristea: Deci cum trebuie sa fac cu coroana
maia104: sa mai astepti sa iti scrie cineva un răspuns
Alte întrebări interesante