Limba română, întrebare adresată de carmenmaria1272, 8 ani în urmă

Hei este Urgent o compunere despre adapostt pentru caini si pisici poate sa fie si de 6 randuri de caiet urgentttttttt va rog!!!dau coroana si 50 de puncte​!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Raysa2007
2

Când eram mica eram foarte pasionata de animalele de companie...Mai ales de catei si pisicute....Am crescut mai mult si inca mai am aceasta pasiune....Acum sunt destul de mare ca sa pot sa imi deschid propriul adapost pentru animale...Zis si facut!!Am adoptat zeci de pisicute si de catei care erau abandonati si le-am oferit un adapost...Ei au crescut iar eu le-am devenit un stapan al lor...Dar era obligatoriu sa vand unii dintre ei deoarece erau prea multi! Multi copii au venit si au cumparat ba pisicute ba catei...Erau foarte frumosi!!Si uite asa am reusit sa imi indeplinesc visul mult dorit...Acela de a salva animale


carmenmaria1272: mulțumesc mult!!!!!
Raysa2007: cu placere!!
Răspuns de marcela16
3

Răspuns:

Explicație:

Din păcate, în ziua de azi, adăposturile de animale sunt pline de câini și pisici. O parte dintre ele sunt abandonate de către stăpâni, celelalte regăsindu -se pe strada din momentul în care s-au născut. Din fericire, sunt persoane care adopta aceste biete animale, dar numărul lor este infim. Dacă fiecare dintre noi ar adopta un cățeluș sau o pisicuță , viața acestor biete animale ar fi mult mai frumoasa. Cum spune un frumos cântec : " Iubiți și câinii vagabonzi " .


carmenmaria1272: mulțumesc mult!
Alte întrebări interesante