Limba română, întrebare adresată de Criss10, 9 ani în urmă

Hei, ma ajutati si pe mine cu o tema? :(
1. Alege o vedeta preferata (am ales Miley Ray Cyrus).
2. Pe prima pagina scrie cate ceva despre ea (fisa biografica)
3. Scrie de ce ai ales aceasta vedeta, ce iti place la ea, ce te-a convins sa o alegi.
Multumesc :*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ana089
2
2. Nume real: Destiny Hope CyrusData nasterii: 23.11.1992Locul nasterii: Franklin, Tennessee, SUAOcupatia: Actriţă, cântăreaţăDescriere:
Miley Cyrus este fiica interpretului de country Billy Ray Cyrus . Ea este unul din cei 6 copii din familia sa. A fost poreclită "Smiley" pentru că zâmbea tot timpul atunci când era bebeluş dar după un scurt timp, "Smiley" a devenit "Miley".

Cyrus a gustat din viaţa de cântăreţ când tatăl o lua pe scenă pentru a cânta una-două piese cu el. Atunci când tatăl ei şi-a început cariera de actor, ea a primit câteva roluri mici, alături de el, în "Doc" şi în "Big Fish" . Fiind susţinută de acele apariţii, Cyrus dorea să-şi înceapă cariera de actriţă, iar la vârsta de 11 ani, a pus ochii pe producătorii Disney Channel  care căutau prin întreaga lume o fată care să se potrivească rolului principal pentru serialul "Alexis Texas". Chiar dacă avea numai 12 ani şi o inălţime de 1,60 m, aceste aspecte nu au fost luate în calcul de îndată ce producătorii au văzut talentul ei comic şi vocea matură. Imediat ce a împlinit 13 ani, Miley a avut primul rolul principal. Devenind o adevărată afacere de familie, tatăl ei i s-a alăturat în show cu rolul de tată-manager, care-i dădea sfaturi excepţionale şi o îndruma. În martie 2009 şi-a lansat cartea autobiograficǎ "Miles To Go". Cu trei ani în urmǎ (înainte de Hannah Montana), Miley Cyrus era doar fiica lui Billy Ray Cyrus , o puştoaicǎ obişnuitǎ din Tennessee, care mergea la o şcoalǎ obişnuitǎ şi era tratatǎ de cǎtre colegi cu obişnuitele rǎutǎţi specifice vârstei. Tocmai asta a dorit Miley sǎ prezinte în prima sa carte. Ea sperǎ cǎ astfel fanii îşi vor da seama cǎ e un om obişnuit, la fel ca şi ei. "În cea mai mare parte a timpului mǎ vedeţi zâmbind dar nu e mereu aşa. Toatǎ lumea suferǎ şi trece prin greutǎţi", a explicat ea.

Înainte de a deveni Hannah Montana , Miley îndura zilnic rǎutǎţi din partea colegilor de şcoală, care mergeau de la furatul cǎrţilor pânǎ la a o încuia în baie, povesteşte ea în “Miles To Go”. "Uneori mi-aş dori sǎ primesc scuze din partea lor, dar sǎ fiu sincerǎ nu am nevoie de asta. Am depǎşit momentul şi sper ca şi ei l-au depǎşit. Aceste întâmplǎri m-au ajutat sǎ devin ceea ce sunt azi", spune ea. Un alt subiect abordat de Miley Cyrus în "Miles To Go"  este... prima ei dragoste, la care se referǎ folosind apelativul “Prince Charming” (Fǎt Frumos). Asta nu înseamnǎ cǎ nu ştim cu toṭii despre cine este vorba: un bǎiat cârlionţat, al cǎrui nume începe cu Nick şi se terminǎ cu Jonas. Referitor la decizia de a scrie o carte autobiograficǎ, Miley Cyrus spune cǎ a luat-o deoarece a considerat cǎ astfel fanii se vor simţi mai aproape de ea
3.Eu am ales aceasta vedeta deoarece imi place foarte mult muzica ei, are niste versuri extrordinare si pe mine m-a convis sa o aleg pe ea deoarece este o persoana minunata si are o personalitate aparte de celelalte vedete.....sper ca ti-am fost de folos :*


Criss10: Multumesc :*
ana089: Cuplacere <3
Răspuns de dianad24
1
Miley Ray Cyrus s-a nascut 23 noiembrie 1992 la Nashville ,  Tennessee , Statele Unite ale Americii . Este o cantareata si o actrita americana .Parinti ei sunt Leticia si cantaretul de muzica  country Billy Ray Cyrus . Ea are 5 frati si surori . Miley este cunoscuta  pentru rolul ei din serialul Hannah Montana si din filmul The Last Song .
Am ales aceasta vedeta pentru ca imi place foarte mult de ea .
Imi place la ea : cum canta si cum joaca in filme .
Pe mine ma convins sa o aleg deoarece este o vedeta frumoasa si cunoscuta .

Criss10: Vreau ceva mai de clasa a VII-a daca ma intelegi :))))
ana089: Ce ti-am zis eu a fost bine?
Criss10: La 2, da...dar la 3 trebuie sa scriu cu un 'limbaj' sa zic asa de clasa a VII-a :))
Alte întrebări interesante