Limba română, întrebare adresată de adrianadragan835, 9 ani în urmă

Hei. Ma puteti ajuta si pe mine cu o compunere despre padurea fermecatoare +(in care sunt eu impreuna cu Toto, Dorothea si Leul). Va multumesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Eliza10
0
Padurea fermecata Ma culc , iar cand ma trezesc vad ca sunt intr.o padure. O fata cu rochita albastra si cu bereta rosie culegea flori. Avea picioarele parlite de soare, era grasuta, avea parul tuns baieteste si ochii ei caprui erau frumosi si stralucitori. Semana cu Lizuca din Dumbrava minunata. M.am apropiat putin de ea si am intrebat.o cine este , cum o cheama. Ea raspunde ca e Lizuca o fetita care merge spre bunicii ei pentru ca mama ei vitrega o bate. M.am mirat. O floare galbena parca de aur a inceput sa danseze. Eu si Lizuca am inceput sa radem, iar floarea a zis ca drumul spre bunicii Lizucai e in est. Am inceput sa mergem in continuare. Un cerb s.a ridicat in 2 picioare si a dat copita cu altul, am inceput iaar sa radem, iar un bursuc manca cu niste tacamuri o prajitura, era foarte elegant. Am mers pana am vazut niste iepurasi care cantau in cor. Mai tarziu am vazut o cladire din smarald la care plangea un catelus. Noi l.am intrebat ce are , iar el a raspuns ca marele vrajitor Oz nu.l trimite acasa. Noi am zis ca e in regula sa vina cu noi. Catelul ne.a multumit, ne.a zis ca il chema Toto si ca trebuie sa mergem pe calea amuzanta nu pe cararea galbena. Calea amuzanta era sa patinam pe gheata, iar padurea acum avea copaci din inghetata. Ne.am incaltat si am pornit. Intr.o parte mai intunecata a padurii am vazut un Leu. L.am intrebat ce face aici si el a zis ca doar sta si apara padurea si ca e un leu fricos. I.am zis ca poate veni cu noi si el a acceptat. Am mers mai mult si am vazut o carare din perne. Am mers bine pe ea. Am avut multe aventuri si pana la urma am dus o pe Lizuca la bunicii ei, pe catelus l.am trimis la stapana ei in Kansas si pe Leu l.am lasat in padure pentru ca a vrut sa mearga acasa. Cand m.am trezit in lumea mea adevarata, i.am zis mamei tot visul, iar ea s.a uitat duios la mine, m.a pupat si m.a felicitat.

Eliza10: Sper ca te.am ajutat :**
Eliza10: Coronita?
Eliza10: Scz e cam lung
Eliza10: Mda poate il mai scurtezi tu
Răspuns de iuliana234
0
                                           Padurea fermecata  
Intr-o zi eu impreuna cu Toto Dorothrea si leul am decis sa merem in padurea fermecata se spune ca acolo sunt lucruri magice dar si sinistre.
Ne-am luat la noi apa mancare (mai pui tu ceva dac vrei ) am pornit in drum spre padure neam intalnit cu o batranica care a spus sa avem grija cu un ton lasat si imfricosator noi nu am bagat de seama si am plecat dup aun sfert de ora am ajuns .Ne-am asezat pe iarba ca sa bem niste apa dintro data sa auzit cava in spate;leul a fugit sa vada ce e noi neam speriat neam apropiat de tufis si acolo era doar o veverita.Ne-am continuat drumul am vazut flori care isi tot schimba culoarea am filmat tot ce am facut am ajuns acasa am pus pe un dvd filmarea neam uitat la ce  
 am filmat si am observat o umbra in spatele unui copac .
Nimeni nu stie ce a fost umbra aceea.
Alte întrebări interesante