Limba română, întrebare adresată de UnFirDePraf, 9 ani în urmă

Hei,va rog sa ma ajutati si pe mine cu o compunere:diriginta noastra(profa de fizica) pleaca anul asta,deoarece se pensioneaza.
Iar noi vrem sa ii facem ca un fel de scrisoare de multumire,dar nu stim ce sa zicem(sa fie ceva sensibil).


Utilizator anonim: de educatie fizica ( sport ) sau fizica ( ora despre lumina , curenti etc)??
UnFirDePraf: fizica
Utilizator anonim: Ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
                                      Stimata profesoara de fizica,
 
      Elevii clasei a___-a va sunt foarte recunoscatori pentru ce ati facut.Ne-ati invatat formulele si asta ne va ajuta foarte mult in viata.Ne-am acomodat cu dumneavoastra si cu stilul de lucru perseverent.Va multumim si de cate ori nu vom sti ceva despre o formula mai greuta , vom lua legatura cu dumneavoastra !
    Ati fost un profesor model pentru aceasta clasa !
   

UnFirDePraf: Da,dar voiam ceva mai sensibil,ca a fost DIRIGINTA noastra
Răspuns de Daria85
1
Draga doamna diriginta,
Se pare ca este sfarsitul anilor de scoala cu dumneavoastra, deci ne luam la revedere. Toti v-am admirat pentru corectitudine si intelepciune si pentru faptul ca ati fost un profesor extraordinar de fizica si o diriginta rabdatoare. Dumneavoastra ne-ati schimbat gandirea si acum intelegem ca viata este mult mai pretioasa decat credeam, pretuim fiecare moment pentru ca totul se poate schimba intr-o secunda, iar noi trebuie sa fim pregatiti sa infruntam necazurile vietii. Nu ne-ati predat doar fizica si nu ati stat doar sa numarati absente si sa ne spuneti note, ne-ati explicat cum e viata, am mers in excursii si ne-am distrat. Ne-a facut placere sa va avem ca diriginta, o alta ca dumneavoastra nu o sa mai avem. Regret ca plecati, dar o sa va aratam toate rezultatele de la olimpiade si examene, sa va demonstram ce elevi buni am fost, datorita dumneavoastra si desigur, celorlalti profesori. Multumim pentru tot, doamna diriginta!
Alte întrebări interesante