Studii sociale, întrebare adresată de adeladana15, 9 ani în urmă

Heii!!La ora de studiu social am primit tema de facut o compunere mai lunga despre prietenia adevrata si despre cum ne ajuta ea ! Si in ea sa amintim de prieteni respectiv cea mai buna prietena
20 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Spânul
3
Prietenia nu se poate defini,atât de special este acest cuvânt.
Din punctul meu de vedere o prietenie adevarata se rezuma la incredere reciprocă si respectul unul față de celalalt, daca nu exista acestea nu se poate numi o prietenie adevărata.Multi înțeleg prierenia dintre o fată si un baiat ca fiind o relație, fiecare făcându-și favori reciproc, se ajută cand unul a pățit ceva,poate, de ce nu,sa își faca și cadouri, iar toate astea doar din prietenie unul față de celalalt.
un prieten adevărat știe când ești trist sau ai probleme, încercând sa te ajute cand si cum poate, dar,din păcate sunt si unele persoane pe care nu le poți nimi prieteni adevărați, ei încercând aproape mereu sa se dea bine pe lângă tine ca,in momentul in care ae întoarce sa te vorbesca de rele si sa te bârfească.
nu te aștepta sa ai 20 de prieteni adevărați pentru ca fiecare are intenția lui, doar cei care nu-s prea narcisiști sa fie cu adevărat prieteni,deci undeva la 2-3 persoane.
In concluzie, din punctul meu de vedere, adevărata prieteni se refera la respect, înțelegere si ajutorare,restul sunt doar niște "cunoștințe ".

adeladana15: Mersi mult de tot
Spânul: Nu ai pentru ce.
Alte întrebări interesante