Limba română, întrebare adresată de denisa6924, 8 ani în urmă

Heii.VREAU SA VA ROG daca puteti sa scrieti 7 rezumate din cărțile de mai jos care le-ați citit pe acelea sa faceti rezumate fiecare câte poate.
Doar va rog sa ma ajutat .Mulțumesc. ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinacorcodel
5

Răspuns:Răspuns: Minunea

August s-a născut cu multiple probleme, a fost operat de nenumărate ori, de aceea era mereu în centrul atenției familiei. Sora lui, mai mare cu 4 ani decât el, a trebuit să învețe să se descurce singură. August a fost școlit acasă de către mama lui, care decide în clasa a Va să-l dea la școală. În acel an sora lui, Via, schimba școala, intrând la liceu. Ea, trăind mereu în umbra fratelui său, decide să-l țină departe de prietenii săi și spune tuturor că este singură la părinți.

August se confruntă la școală însă cu o mulțime de situații. Directorul rugase 3 copiii să îi fie prieteni, dar care însă nu voiau să aibă nimic de a face cu el. Unul dintre ei încă, Jack Will, a fost așezat lângă August în bancă și ușor- ușor a început să-l placă, dar nu voia ca prietenii lui să știe asta. De aceea, de Halloween a spus colegilor că și-ar dori să-l vadă mort.

Profund rănit de această afirmație și aflând că directorul este cel care a aranjat aceste asa zise prietenii, întoarce spatele atât lui Jack Will cât și lui Summer, care-l plăcea cu adevărat și nu avea nimic de a facecu planul initial. Afla mai târziu aceste lucruri și Jack Will își cere scuze, redevin prieteni. La finalul anului el primește o medalie din partea directorului și este aclamat de către toți elevii școlii.

Dacă ți-am fost de folos, aștept coroană, steluțe


denisa6924: Vreau sa te intreb daca tu ai compus rezumatul sau ai copiat de undeva
denisa6924: răspundeau sincer!
denisa6924: raspundemi
Alte întrebări interesante