Limba română, întrebare adresată de arity1, 9 ani în urmă

Help ! Cel mai bun text primește coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisatomegea
1
                                       Ghiocelul

Este primavara.Soarele auriu straluceste cu putere.Fluturii multicolori zboara gratios peste campia inverzita.Gazele harnice s-au pus pe munca grea de zor.Florile parfumate au inflorit.Totul este minunat!
Un ghioce,mic,alp,dragut si gingas scoate capusurul afara pentru a admira renasterea naturii.Observa frumusetea si simte mirosurile imbietoare ale florilor zorii.Copacii inverziti ii tin umbra ghiocelului firav.Albinele harnice ii umbra pe la mustacioare.Rade,si surade fericit si incantat de frumusetea naturii.A inceput sarbatoarea!Fericite si vesele animalele se aduna la un loc pentru a vedea curcubeul colorat.Ghiocelul zambeste fericit la cer.
Ce frumoasa este natura!
sper ca e bun nu uita sa imi multumesti

denisatomegea: sper ca este bun
arity1: Foarte bun !!! Mersi mult ! O seara buna !
denisatomegea: la fel
denisatomegea: coroana?
arity1: Da
Răspuns de Siminuca
1
Este alb ca un inger, delicat ca o balerina. Iese din pamant in fiecare an pentru a anunta sosirea primaverii. Ghiocelul, pe cat de mic, pe atat de curajos si puternic. Are forma unui clopotel de argint, care zambeste la razele soarelui. Ghiocelul cel gingas, demonstreaza tuturor faptul ca oricat de mic ai fi, ai puterea sa faci lucruri marete:)
Alte întrebări interesante