Limba română, întrebare adresată de Sara1111111, 9 ani în urmă

Help me!!!

Realizați o descriere literară si una științifică de 15-20 rânduri cu subiect la alegere.

VĂ ROG ÎMI TREBUIE MÂINE!!!VĂ DAU COROANA!!!

Acm nu am idei si de asta va rog sa ma ajutați!!
Am nevoie urgent pana la 16:30 va rog!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de japiegeorgiana
5
                                         Descriere stiintifica
                                                 Inima

Pe o scara dincolo de credinta, inima indeplineste cel mai influent rol din organism.

Am fost invatati ca doar creierul nostru controleaza, in timp ce restul corpului nostru raspunde cu supunere la comenzile sale. Desi creierul este important, aceasta conceptie gresita nu este un eveniment, iar stiinta a dezvaluit intreaga poveste acum.

Institutul HeartMath, o organizatie non-profit de cercetare si educatie, a dezvaluit aceste concluzii revolutionare si continua sa cerceteze relatia semnificativa dintre inima si creier. Cu peste doua decenii de cercetari stiintifice validate, examinarile sale servesc la a spune exact in ce masura contribuie inima la viata noastra de zi cu zi. Cercetarile de la HeartMath au stabilit ca nu doar creierul, ci si inima, de asemenea, este un sistem inteligent. Aceste studii indica in mod special cum inima trimite mai multe informatii catre creier decat vice-versa.

HeartMath a inregistrat campul electric al inimii care este de aproximativ 60 de ori mai mare, si campul magnetic al inimii care este de 5000 de ori mai mare, decat al creierului. Aceasta constientizare pozitioneaza creierul ca fiind relativ mai slab in comparatie cu inima.

Descoperirea stiintifica a Institutului i-a condus, de asemenea, catre noi intelesuri in ceea ce priveste legatura dintre inima si emotii, dezvaluind semnificatia campului magnetic al inimii, care se modifica in functie de starile emotionale.

Din punctul de vedere al echilibrului emotional si al sanatatii, Studiile HeartMath sustin necesitatea de a acorda atentie felului in care te simti. In conformitate cu studiile lor, cand simti emotii negative, reactia devine inversa. Prin activarea acestei sinergii, organismul poate functiona mai armonios atingand o stare de echilibru si claritate.


                                                 Descriere literara

                                                     Inima mea


    Stau si ma uit pe geam, inima mea tresare de bucurie atunci cand imi dau seama cata fericire si iubire este in jurul meu.

    Inima este plina de veselie si iubire, ea este totul pt mine.Ajutor! Se aude de undeva, de unde? Din inima mea.

Tip cat pot, nimeni nu ma aude, zac intr-un infinit cosmar amar. As vrea sa plec dar nu gasesc iesirea, e frig si umed, ma distruge gandul, ma doboara amintirea, ma nelinisteste privirea aceea ce rasare in departare.
Se apropie si ma doare. A disparut, si am adormit. Cand m-am trezit un inger ma privea si mi-a spus "Bine ai venit in lumea mea".Nu stiam cine era dar vocea ii era lina ca suntetul unei viori si dulce ca o acadea. Din ochi ma alinta, viata mai frumoasa imi facea dar ceva lipsea... cine era si ce vroia? Am intrebat si mi-a raspuns asa:
-Sunt constiinta ta si nu te voi lasa sa mori asa, ai inainte viata.
Atunci m-am trezit in pat.
A FOST UN VIS... Inima mea mi-a aratat cat de importanta este ea pentru mine si o inteleg cu adevarat.

Sper ca te-am ajutat!!!!!!!!

 

Alte întrebări interesante