Limba română, întrebare adresată de alexandratatu684, 8 ani în urmă

help

Redacteaza un text, de cel puțin 150 de cuvinte, în care să relatezi o întâmplare prin care se evidențiază inteligența unui animal, incluzând și o secvență dialogată şi una descriptiva (20 de puncte) Punctajul pentru compunere se acordă astfel: conţinutul compunerii-12 puncte • redactarea compunerii-8 puncte (marcarea corecta a paragrafelor-1 punct; coerenta textului-1 punct proprietatea termenilor folositi- 1 punct; corectitudine gramaticalá - 1 punct; claritatea exprimárii ideilor 1 punct; respectarea normelor de ortografie 1 punct; respectarea normelor de punctuație 1 punct; lizibilitate 1 punct). Notă! Compunerea nu va fi precedată de titlu sau de motto, Punctajul pentru redactare se acordă doar in cazul in care compunerea are minimum 150 de cuvinte şi dezvoltă subiectul propus.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de analungu240
3

Explicație:

In primavara aceasta am avut parte de o experienta deosebita, am fost la gradina zoologica impreuna cu clasa,crezand ca e plictisitor dar m-am inselat. Impreuna cu colegul meu Marian am mers la maimute. Mergand spre ele Marian imi spune:

-Stiai ca maimutele sunt cele mai destepte animale?

-Da,si chiar am citit despre asta.

-Da,dar stiai ca sunt foarte periculoase?Pe cat sunt de destepte pe atat sunt de periculoase.

-Asta nu stiam,chiar credeam ca sunt foarte dragute....

-Cateodata sunt foarte dragute dar sunt si periculoase.

Cand qm ajuns la maimute am ramas surprinsi la cat de dragute si primitoare au fost. In ciuda faptului ca Marian spunea ca nust periculoase s-a inselat.Nu spun ca nu sunt periculoase intradevar poate sunt foarte periculoase dar nu am avut experienta de a le cunoaste si partea aceasta.

A fost foarte frumoasa experienta,am vorbit despre asta saptamani intregi cu Marian

Sper ca te-am ajutat!<33


alexandratatu684: TE IUBESC PENTRU ASTA MERSI SHSUSJWJ
analungu240: n-ai pentru ce❤
Alte întrebări interesante