helppp ..va rog doar punctele a si b. si va rog sa explicati in scris procedeul prin care le.ati rezolvat
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
b) (a-b)(a+b)=a^2-b^2 => (2x+3y)(2x-3y)+9y^2=
4x^2-9y^2+9y^2=4x^2
raspuns: 5) 4x^2
c) (a-b)^2=a^2-2ab+b^2 ; in cazul tau ai: x^2-4x+4= (x-2)^2
raspuns: 1) (x-2)^2
4x^2-9y^2+9y^2=4x^2
raspuns: 5) 4x^2
c) (a-b)^2=a^2-2ab+b^2 ; in cazul tau ai: x^2-4x+4= (x-2)^2
raspuns: 1) (x-2)^2
Fran2003:
da..dar eu voiam si punctul a
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă