Limba română, întrebare adresată de Lodo23, 8 ani în urmă

Hep!!!!
Exprimați-va opinia despre sacrificiile pe care le-a făcut Maitreyi pentru iubireape care o avea ea facă de Allan??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aandreeaa04
1

În opinia mea, Maitreyi, personajul principat din opera cu același nume, a făcut destule sacrificii în a forma un cuplu cu Allan. Chiar dacă ea era mica și naiva, iar credință și părinții ii interziceau sa fie cu Allan, nu s a lăsat prejos și a luptat pentru iubirea lor neinițiata.

În primul rand, un prin sacrifiu este constituit de faptul ca se detașează de relația ei cu familia, înlocuind familia cu Allan. Trecând peste regulile tatălui ei, ajunge sa suporte consecințe din cauza acestei iubiri. În incipit acesta considerându-l ca pe un frate deoarece urma sa fie adoptata de tatăl fetei, urmând ca mai apoi sa înceapă sa aibe sentimente pentru el și sa îl vadă mai mult decât un simplu bărbat.

În al doilea rand, celalalt sacrifiu pentru iubirea dintre cei doi sa devina o iubire împlinită, fata se lasă bătută și batjocorita de părinții ei pentru a ajunge sa fie alungata din casa și sa fuga cu Allan. Ajunge sa și pună viata în pericol pentru iubire, demonstrând prin asta fața profana a acestui sentiment.

În concluzie, Maitreyi prin aceste sacrificii a arătat cât de mult îl iubește pe Allan și ca ar face orice este posibil sa ajungă sa fie împreună

Alte întrebări interesante