Limba română, întrebare adresată de nonormall, 9 ani în urmă

Hey ! Am nevoie urgent de un eseu la tema : ,,Fiecare dintre noi a avut sau încă mai are o uliță a copilăriei lui '' . 10 propoziții . Va rog frumos , nuștiu ce să scriu ( .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenaa21dianaa
2
Copilaria, este un taram magic, ce ne arata o alta latura a vietii, o latura a inocentei ai a dragalaseniei. In opinia mea, copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata unui om. Indiferent de varsta pe care o avem, toti pastram inca o ulita a copilariei noastre intr-un colt al sufletului, si nu vrem sa lasam amintirea celei mai frumoase etape sa se risipeasca. In copilarie, bucuria consta in lucrurile mici.

elenaa21dianaa: Iar fiecare gest copilaresc din partea unei persoane apropiate, ne incanta sufletul care inca tanjeste dupa un strop de bucurie fara griji asa cum am avut toti in minunata noastra "perioada de cristal". Nu conteaza varsta pe care o avem. In fiecare dintre noi mai exista un suflet de copil ce nu va pieri vreodata... Sper ca te-am ajutat... Ce clasa esti? Ca sa stiu daca sa iti scriu si argumentele.
nonormall: clasa 8
nonormall: ca atare trebuia de descris mai mult ulita copilariei pentru noi dar however , mersi m-ai ajutat cît de cît . )
elenaa21dianaa: Eu am scris orientativ pentru tine, cam cum ne cere noua... Acum trebuie sa iti transpui tu sentimentele fata de copilarie... Nu pot sa descriu eu ce simti tu in legatura cu asta..
nonormall: ok , mersi )
Alte întrebări interesante