Limba română, întrebare adresată de Dely2006, 9 ani în urmă

Hey ma ajuta cineva pentru o coronita?? Daca da uite si întrebarea:
imaginaza-ti ca esti conducatorul unui grup naufragiat pe o insula pustie.Cum îți conduci grupul pentru a supravietui pana la sosirea echipelor de salvare. VA ROGGG CAT MAI REPEDE!!!!!


Dely2006: va rogg ajutatima e urgent eu invat dupamiaza de la 15:00

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lisa24
1
incerc sa gasesc ceva care se poate manca si apa. Daca dureaza mai multe zile pana vin echipele de salvare caut si un culcus. Sper ca am ajutat la ceva.

Dely2006: ms mult
Răspuns de mihaelabordeian
4
Supravietuirea
Este o zi normala ca cercetasul grupului Albinuta.Eram eu conducatorul grupului,deoarece doar eu m-am oferit.Aveam o sarcina sa mergem pe mare cu barca sa priendem peste ca sa primim ecusonul de pescuit.Cand am ajuns sa prindem un peste,s-a stricat motorul si am inotat pana la o insula pustie.Nu aveam mancare nici apa,dar gasisem cateva mure delicioase.Intalnisem un lac proaspat,in care am baut apa.Am incercat sa facem un semnal sa scapam de pe insula,dar in loc de asta am indeplinit toate cerintele ca cercetas Albinuta.A venit un ajutor dupa noi si am ajuns la sectia de cercetas.Cercetasa sefa ne-a pus ecusonul pentru supravietuire.Toti au fost multumiti ca am fost sefa.Fara mine nu era nimic.
  Asa a invatat grupul Albinuta sa-si respecte disciplinele !

Sper ca te-am ajutat !

Dely2006: ms ms ms mulllt
mihaelabordeian: cp
Dely2006: ti sa intamplat asa ceva de ai scris asa frumos de parca e adevarat??
mihaelabordeian: pai.....................inca nu dar in fine.
Dely2006: aha,ce cls esti
mihaelabordeian: a 4-a
Dely2006: a eu a 3 a
Alte întrebări interesante