Limba română, întrebare adresată de tourlidadim, 8 ani în urmă

hey.Sunt din Grecia și încerc să învăț singură româna. îmi poți corecta textul ori ? mulțumesc foarte mult

mijlocul de transport care prefer e masina. automobilele sunt rapide și confortabile ,fiind destinate transportului de persoane de distanțe medii. prefer mașină pentru că pot să merg cu confort unde vreau. e cel mai convenabil mijlocul de transport. pot sa merg cu prietenele mele excursii și să facem opriri pe drum. de multe ori trenul ori metroul sunt/intra in greva. eu conduc mașină oricând vreau.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de simonaioana735
1

Mijlocul de transport pe care îl prefer este mașina. Automobilele sunt rapide și confortabile, fiind destinate transportului de persoane pe distante medii. Prefer mașina pentru că pot să merg cu confort unde vreau. Este cel mai convenabil mijloc de transport. Pot să merg cu prietenele mele în excursii și putem face opriri pe drum. De multe ori trenul sau metroul este în grevă. Eu conduc mașina oricând vreau.

Răspuns de madalinab04
1

Răspuns:

Mijlocul de transport pe care îl prefer este mașina. Automobilele sunt rapide și confortabile, fiind destinate transportului de persoane pe distanțe medii. Prefer masina, deoarece pot circula confortabil unde vreau. E cel mai convenabil mijloc de transport. Pot merge cu prietenele mele în excursii și putem face opriri pe drum. De multe ori trenul ori metroul sunt în întârziere. Eu pot conduce masina oricand vreau.

Alte întrebări interesante