Limba română, întrebare adresată de durbala2002, 9 ani în urmă

Heyy,va rog!!!!!!!!!!!
O cumpunere cu titlul "Matematica- Regina de gheata,,
nu-mi vine nicio idee
Ajutooooooooor!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dima291
0
matematica este regina de gheata deoarece datorita ei noi putem socoto ceva si ne este de folos in viata de toete zilele. Ea ne ajuta sa calculam perimetrul unei teritoriu de casa sau sa ne masuram inaltimea corpului.

Sper ca te-am  ajutat  te rog d-ami corona
Răspuns de MissRomana
1
Matematica- regina de gheata

Matematica este importantă pentru toți. Această este considerată regină de gheață sau regină răbdării. Matematica este importantă în orice deoarece datorită ei putem excela. Ea ne învață să avem răbdare si sa luam totul intr-un mod logic. Chiar dacă se ivesc calcule mai grele, putem trece peste ele cu ușurință dacă avem răbdarea necesară. Matematică mai este considerată și regina gheții deoarece ne învață să lucram cât mai mult. Matematică este necesară vieții și ne ajuta în tot ce facem.
Sper ca te-am ajutat

MissRomana: Matematica- regina gheții
MissRomana: intr-o zi friguroasa de iarna, o ferită se plimba prin pădure admirând priveliștea. Totuși, ea se simțea urmărită. Se tot uita în spate, dar nu vedea pe nimeni. La un moment dat dădu peste un palat mare, mare,
MissRomana: Atât de mare încât ajungea până la nori. Atunci ieși cineva din clădirea imensă făcută de gheață. Fata se sperie. Rămăsese înlemnita când ieșise persoana respectiva. Avea persoană avea pat alb, buzele si ochii albăstrui și pielea albă.
MissRomana: -Cine ești tu? intreba speriata fetiță.
MissRomana: -Sunt regina acestei păduri. Vino cu mine!
MissRomana: Atunci fetița înspăimântata a urmări pana in palat. Ea spuse: -Cum va numiti, doamna? -Eu se sunt Matematica. zise regina. - Matematica? Dar de ce va numiți așa? intreba fetita. -Deoarece cei care calca pe pământul meu nu pot scapa de mine decât daca rezolva 100 de probleme de matematica in 1 zi. Daca nu, nu mai scapa de mine.
MissRomana: Fetita, avand noroc ca era as la matematica, a făcut o problema de olimpiada in 3 minute. Astfel ea a reușit sa scape in 5 ore. Această legenda a rămas inca vie, dar cum orice legenda are cate un sâmbure de adevăr, poate această regina a gheții numita Matematica poate exista
MissRomana: Sper ca te-am ajutat
durbala2002: multumesc enorm <3
MissRomana: Cu placere. Ma bucur ca te-am ajuatat.
Alte întrebări interesante