Engleza, întrebare adresată de victord14, 8 ani în urmă

Hi Greta!
Hello from England! Here's a postcard for you in English! Englad is cool but it' very different from Italy! I'm in Cambridge now. It's a busy city and the people are very nice. My new school is big and modern and he's different from an Italian school. My school friends are Adam, Vijay and Jazmin's. They're cool! I am in Jazmin's class and Ricky is in class 8 DT with Adam and Vijay, so we're in different classes.
See you soon
Love, Sara
Read Sara' postcard again. Write senteces using the verb to be. Use the short from where possible. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreimarius56
3

Explicație:

Salut Greta! Salutare din Anglia! Iată o carte poștală pentru tine în engleză! Englad este cool, dar este foarte diferită de Italia! Sunt la Cambridge acum. Este un oraș aglomerat și oamenii sunt foarte drăguți. Noua mea școală este mare și modernă și el este diferit de o școală italiană. Prietenii mei de școală sunt ai lui Adam, Vijay și Jazmin. Sunt cool! Eu sunt în clasa lui Jazmin și Ricky este în clasa 8 DT cu Adam și Vijay, așa că suntem în clase diferite. Ne vedem curând Dragoste, Sara Citește din nou cartea poștală a Sarei. Scrieți propoziții folosind verbul a fi. Folosiți scurtul de unde este posibil.


victord14: Nu aveam nevoie de traducere, ci de ex acela care am scris cu Read again Sara's post card și senteces înseamnă propoziți, să scriu propozițiile și trebuie să pun forma scurtă a verbului to be unde se poate, nu îmi trebuia traducerea textului.
Alte întrebări interesante