Limba română, întrebare adresată de madalinaadriana2, 9 ani în urmă

Idolul meu ( un cantaret) o compunere
Va rooooog ajutati.ma

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HazalKaya11
5
                                        Idolul meu


   Mereu ma gandeam daca am sa am vreodata un idol in viata pe care l-as putea urma, acum ca am crescut chiar am un idol si ma simt fantastic.
   Idolul meu este un cantaret, nu vreau sa dau nume, deoarece poate unii il cunoasteti, poate alti nu il stiti sau nu va place de el ... Nu-mi pasa, tot ce simt e ca atunci cand  ii ascult piesele ma indruma in viata, cantece de viata, chiar daca nu au aceasta tema, ma ajuta sa inteleg viata cu bune si rele. Nu ma puneti sa fac ce nu vreau, as vrea sa stie ca imi este idol, dar este cam greu. Dar sper ... poate intr-o zi va afla, fiecare cu norocul lui. Nu-mi place sa ascult ce spun altii, fiidca idolul meu ma invata si ma indruma fara sa stie, ma duce intr-o lume minunata. Nu sunt naiva, stiu ce-i viata, stiu sa cred, si pentru a-mi urma idolul voi face tot ce pot, iar daca nu pot voi face altceva, dar tot voi exista si mai tarziu voi si povestii.
    Idoul meu este oglinda mea, el ma invata, ma indruma si-mi ofera adevarata speranta spre viata.

madalinaadriana2: Multumesc mult
HazalKaya11: Cu placere!
Răspuns de mdmaria11
3
Alexandra Irina Maruta cunoscuta mai bine sub numele de scena Andra,este o importanta vedeta de televiziune si cantareata pop.Incepandu-si cariera muzicala de la 7 ani,aceasta a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop in calitate de invitata,interpretand piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You.Andra din aceea perioada avea o multime de fani.Pe langa muzica pop,aceasta canta alternativ si muzica populara,drept pentru care a mers la un concurs intitulat ''Pe fir de balada''la varsta de 9 ani,ce avea loc in Targu Jiu.Alexandra Irina Maruta s-a nasciy pe 23 augut 1986 in Campia Turzii.

Alte întrebări interesante