II. Efectuaţi, utilizând formulele de calcul prescurtat:
(x+3)² =
(x-1)² =
(2x-y)² =
(√3x+1)² =
(+)-
(√2x+√5)² =
(3x-7)(3x+7)=
(√3+x)(√3-x) =
(x+2)² + (x-3)²-(x+1)(x-1)=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
buna, sper că te am ajutat!!
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/d2b/2a72e572ec1fbbc7073f5d4295acf00a.jpg)
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă