Ed. tehnologică, întrebare adresată de ionelleonte, 8 ani în urmă

II. Transcrieţi pe foaie cifra corespunzătoare fiecărui enunţ şi notaţi în dreptul ei litera A, dacă apreciaţi că enunţul este adevărat şi litera F, dacă apreciaţi că enunţul este fals. (10 p)
1. Competenţa profesională reprezintă capacitatea de a aplica, combina şi transfera cunoştinţe şi deprinderi în situaţii şi medii de muncă diverse, pentru a realiza activităţile cerute de către director. 2. Formarea profesională a absolvenţilor din învăţământul gimnazial se poate realiza pe ruta directă prin absolvirea cursurilor unui liceu tehnologic. 3. Filiera teoretică este formată din specializări la profilurile sportiv şi artistic. 4. Performanţele postului se referă la materiale produse sau servicii realizate. 5. Ritmul progresului tehnic accelerat face necesară o mobilitate ocupaţională redusă.

III. Completaţi spaţiile punctate, încât afirmaţiile de mai jos să aibă sens: (10 p) 1.Un potenţial de dezvoltare ridicat pentru cercetare-dezvoltare-inovare se găseşte în regiunea ...........1.... 2.Recunoaşterea profesională se face printr-un certificat de competenţă profesională sau printr-o ...........2........ 3.Fişa postului este documentul prin care ........3............... îi sunt făcute cunoscute sarcinile, obiectivele şi responsabilităţile la locul de muncă. 4.Calitatea muncii este strâns legată de ............4............. care arată efectul muncii depuse.
5.Activitatea utilă aducătoare de venit, desfăşurată de o persoană se numeşte .................5.............

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Radutig
2

Răspuns:

II

1.A

2.A

3.F

4.A

5.F

III

1.regiunea S-V (București, Timișoara, Cluj, Târgu Mureș și Brașov)

2. Diploma

3. Angajantului

4. Rezultatul

5. Serviciu

Explicație:

Alte întrebări interesante