Limba română, întrebare adresată de Martinmihai, 9 ani în urmă

Imaginati-va ca Alba ca Zapada este colega voastra iar mama ei vitrega nu o lasa sa vina la scoala. Imagineaza-ti ca tu o convingi pe mama ei sa o lase pe Alba ca Zapada sa vina la scoala


larisalary12: buna! vrei sa fim prieteni?
bybu25: gata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de larisalary12
1
La inceputul anului scolar, ne-a sosit o noua colega de clasa, numele ei era Alba ca Zapada. Aceasta era o fata foarte frumoasa, darnica, miloasa, prietenoasa si buna la inima. Avea o mama vitrega care nu o lasa absolut deloc la scoala. Intr-o buna zi, mam ei vitrega a venit in clasa, a vrut sa o smulga din banca, a tipat la ea si era gata sa o bata. Eu, fiind colega ei de banca, i-am zis mamei sale vitrege sa o lase, am tipat si eu la ea, am ridicat putin tonul si i-am explicat de ce este necesara scoala pentru copii si am tinut-o farte strans de mana pe Alba ca Zapada ca sa nu o mai smulga din banca mama sa vitrega. Mama ei a inteles faptul ca este obligatorie scoala, si-a cerut iertare si a promis ca o s-o lase pe Alba ca Zapada sa vina in fiecare zi la scoala.

Martinmihai: da
larisalary12: cati ani ai? in ce cls esti? esti b sau f ?
larisalary12: coroana?
larisalary12: te rog foarte frumos!!!
Martinmihai: gata
larisalary12: ms foarte frumos!!!
larisalary12: ☺☺ :)
Martinmihai: 11 ani , baiat , cls 5
bybu25: :)
bybu25: credeam ca glumesti; da' e k
Răspuns de YuLy1001
1
Colega mea de banca este Alba ca Zapada. Ea nu prea vine la scoala deoarece mama ei vitregă nu o lasă .Chiar daca nu vine , ea este cea ma inteligenta din clasa .Uneori cand mama ei o lasă ii mai dau lecțiile si temele. Ieri , m-am decis sa o conving pe mama ei vitregă sa o lase la scoala in fiecare zi . Ea mi-a spus ca nu poate sa o lase , deoarece are multa treaba : trebuie sa spele , sa calce , sa faca curat ,sa aiba grija de gradina in timp ce ea este la munca .Eu am intrebat o daca o iubeste pe Alba ca Zăpada .Ea a spus ca da , si ca inainte era rea deoarece fusese stăpânită de o fiartă malefică , dar Alba ca Zăpada a scăpat o. Eu am spus ca o voi ajuta pe colega mea sa faca toate treburile casei ,si sa o lase la scoala.Ea a fost de acord .Eu i-a multumit si am plecat .De atunci colega mea vine zilnic la scoala.

YuLy1001: Coroana?
YuLy1001: Te rog frumos?
YuLy1001: Nu mai contează...
Alte întrebări interesante