Limba română, întrebare adresată de popmaria2008, 9 ani în urmă

Imaginati-va ca familia voastra a cumparat o masina de spalat noua,iar cea veche trebuie vanduta.Redactati un text ,de cel mult zece randuri,prin care sa argumentati unui posibil cumparator calitatea masinii.Vetii avea in vedere: a) prezentarea succita a stari masinii b) existenta unor elemente care sa atraga cumparatorul c) respectarea normele gramatice,ortografici si de punctuatie; asezarea textului in pagina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stoicadelia98
2
Astazi,este ziua in care parintii mei vor schimba masina de spalat veche,o vor inlocui cu una noua si mult mai functionala. Eu trebuie sa ii ajut cu un anunt care sa atraga cumparatorul celei vechi.
-Hmm, i a sa vad, am inceput eu, "Buna ziua!" .Nu , nu e bine! "Anunt -Masina de spalat". Si aici am inceput: "Este o masina de spalat cu puterea de 1000 de rpm, contine 7 kg, si este de clasa A++. Firma este Bosch WAE20465BY.
Informatiile sunt de pe site ul de unde am cumparat prima oara masina de spalat, noi credem ca e mai bine sa o vindem deoarece ne ocupa spatiul, este o masina de spalat aproape noua. 
Pretul este convenabil incepand de la 200 de lei. Numarul de telefon :075543**** 
Contactati-ne!

popmaria2008: Multumesc!
Alte întrebări interesante