Istorie, întrebare adresată de bogdancotan58, 8 ani în urmă

Imaginați vă că trebuie să susțineți un discurs despre faptul că Femeile trebuie să primească drepturi în Parlamentul României (jumate de pagina)​ Urgent!!! Dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pistruiatul33
0

Dragi mei,


 Astazi, asi vrea sa va vorbesc despre un subiect care cred ca este foarte important pentru noi toti si anume despre "Drepturile femeilor in parlamentul Romaniei".
 În primul rând, trebuie să înțelegem că drepturile femeilor nu sunt doar o chestiune de egalitate de gen, ci sunt esențiale pentru funcționarea unei societăți juste și egale. De aceea, este absolut necesar ca femeile să fie reprezentate în mod echitabil în Parlamentul României.
 În prezent, numărul femeilor care ocupă scaune în Parlamentul României este sub media Uniunii Europene și sub media mondială. Aceasta înseamnă că, în pofida progreselor realizate în ultimii ani, încă există o mare disparitate între bărbați și femei în ceea ce privește reprezentarea în Parlament.Această disparitate are consecințe negative asupra societății în ansamblu, deoarece împiedică femeile să contribuie la luarea deciziilor politice și la dezvoltarea unor politici care să țină seama de nevoile și interesele lor. De asemenea, aceasta poate duce la o subreprezentare a intereselor femeilor în dezbaterea publică și poate avea un impact negativ asupra egalității de gen în societate.De aceea, este important ca femeile să fie încurajate să candideze la alegerile parlamentare și să fie susținute în acest demers. De asemenea, trebuie luate măsuri pentru a combate barierele care împiedică femeile să devină reprezentante politice, precum stereotipurile de gen și discriminarea la locul de muncă.
 Și, în cele din urmă, trebuie să înțelegem că drepturile femeilor nu sunt doar o problemă de egalitate de gen, ci sunt esențiale pentru funcționarea unei societăți juste și egale. De aceea, trebuie să luptăm pentru ca fem


bogdancotan58: Mersi! da cum dau coroana..?
pistruiatul33: peste cateva ore iti va aparea coronita
pistruiatul33: daca ai aplicatia de la brainly iti da notificare cand poti da coroana
bogdancotan58: ok
bogdancotan58: o am
pistruiatul33: atunci apasa pe ea
bogdancotan58: Am apasat
bogdancotan58: sunt pe ea
Alte întrebări interesante