Limba română, întrebare adresată de DayLYR, 9 ani în urmă

Imaginativa ca sunteti intro tabara si la focul de tabara povestiti 2 intamplari! Un text de 10-15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Crevetica11
1
Eu , Cristi , Cezar , Alexia si Elena stam in focul cald al taberei. Ne-am gandit sa spunem intamplari amuzante si sa ne amuzam cate umpic. Incepe Cristi:
-Eram cu un prieten , culegeam mure in padure.Dintr-o data ne speriam auzind un sunet. Crengi rupanduse.... pentru un timp s-a linistit. Dar dupa parca si mai tare. M-am strans in brate cu el si am sperat sa nu fim mancati de anumitul "urs" . Sunetul se auzea din ce in ce mai tare....noi eram terifiati si nu puteam misca si nici respira de frica. Dar cand a iesit de dupa tufis , era de fapt o vaca.
-Hahahahahahhahaha , foarte tare Cristi! Raspund ceilalti.Elena , hai si tu , ca tu esti cu de astea!
-Ok ! Eram intr-o zi frumoasa cu Cezar si Alexia. Ne-am decis sa ne plimbam.Mergem noi ce mergem si dam de un om beat . Am fugit repede de acolo. Mergem noi ce mergem si dam de o ferma. (noi fiind la tara). Mi-am scos camera mea de filmat si am filmat o vacuta.Am filmat vreo 2 minute si se apropie incet de camera..sta 2 secunde si o linge...ne-am prapadit de ras . Am mers mai departe si am dat de o capra.Am filmat-o si pe ea dar peste 2 secunde incerca sa ne muste.Concluzie: Nu dati niciodata o camera de filmat unei capre sau unei vaci!
-Nu foarte amuzant, dar frumoasa poveste.Pana la urma ne-am distrat dar e timpul de culcare.Noapte buna!
Iar copiii pleaca in sacul lor de dormit.Frumoasa noapte.
Alte întrebări interesante