Limba română, întrebare adresată de dumitrueduard2009, 8 ani în urmă

Imaginativa ca sunteti jurnalist si urmeaza sa realizati un articol pentru o revista istorica care sa descrie viata primi lor oamnei. Scrieti un text de aproximativ 10 randuri cu titlu: O calatorie in Preistorie


Utilizator anonim: vr sa ne abonam reciproc?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralucacristina1k18
1

Viața primilor oameni a fost mult mai diferită decât viața noastră, aceștia nu aveau acces la multe lucruri cum ar fii tehnologie, învățamânt, haine, hrană si apa o procuracu cu greu, aceștia din urma vânau si pescuiau hrana, nu aveau acces la igiena, nu țineau cont de faptul ca erau sau nu îmbrăcați, pe atunci era ceva normal să umbli gol, nu exista rușine, pentru ca nu aveau nimic de ascuns, sună ciudat pentru noi, dar pe timpul lor era ceva firesc.

Se încalzeau la foc si locuiau în peșteri, aprindeau focul manual, cu pietre si bețe, peșterile nu erau mobilate sau așezate în vreun fel, erau pur si dimplu peșteri, precum o gaură, în ea nu se deosebea faptul ca locuiește sau nu cineva.

Hrana, deobicei carnea era cea mai întâlnita se manca crudă, sau friptă într-un mod diferit nu cu grătar, pentru ei apa nu avea o denumire precum apa potabilă, ei beau orice tip de apă, potabila sau nu.

Alte întrebări interesante