Limba română, întrebare adresată de stefania211020oyu3o0, 8 ani în urmă

imaginazati ca te-ai intalnit cu un personaj indragit dintr-o poveste citita de tine.Povesteste ajutandu-te dupa urmatorul plan:

unde si cand te-ai intalnit cu eroul din poveste?

ce ti-a povestit?
pe unde te-ai plimat si ce ai vazut?

cu ce impresii ai ramas?

dau coroana va roig frumos ajutatima

maine am materia

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabygabryel97
12
Regatul De Gheata Cu Elsa : 



Mereu imi imaginam cum era sa o intalnesc pe eroina mea , Elsa . M-am trezit intr-un regat foarte frumos si plin de zapada . Pasesc usor pe covorul de zapada si intru in regat . Acolo vad foarte multi sateni dar cineva mi-a sarit in ochi . Era Elsa . Am vorbit cu ea si ma lasat fara cuvinte povestea ei . Imi povestise ca ea are puteri magice si a fost o grava amenintare pentru regat si a fugit departe si si-a construit un castel de gheata doar al ei . Am ramas uimita de spusele Elsei . Ma bucur extrem de mult ca am intalnit-o pe Elsa :) 


Sper ca te-am ajutat a fost doar o idee :)


stefania211020oyu3o0: mju
stefania211020oyu3o0: multumesc mult am vrut sa scriu
gabygabryel97: cu placere :)
Răspuns de amaliadinca200
8
Alba-Ca-Zapada este personajul meu preferat. Am sperat mereu sa o pot intalni. Insfarsit, visul imi este indeplinit. Intr-o zi,Uitandu-ma in curtea casei, am zarit-o pe mica imparateasa. Ea mi-a povestit despre intamplarile ei si cum a avut curajul sa se lupte pentru a-si apara sufletul. Am ramas cu sufletul la gura. Nu stiam ca a fost asa de greu sa o infranga pe sireata regina. Alba-Ca-Zapada m-a rugat sa o primesc in casa mea, deoarece era franta si era infometata. De cand a avut loc sarutul printului, spuse ea, s-a insanatosit, insa nu era indeajuns sa opreasca pagubele reginei. Asa ca am ajutat-o sa-si revina si apoi am lasat-o sa plece in adancurile padurii. A fost cel mai emotionant moment si am simtit cum necazurile ei au loc in sufletul meu. Am invatat astfel ca nu orice necaz poate fii rezolvat cu usurinta. De atunci am fost mai grijulie.
Sper ca te-am ajutat!

stefania211020oyu3o0: multumesc
Alte întrebări interesante