Limba română, întrebare adresată de annette178, 8 ani în urmă

Imaginea anotimpului preferat în literatura română . Eu am ales toamna . Trebuie (desigur concluzii) de scris toamna in literatura română .... please dau 87 puncte ... please trebuie urgent.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dorinabyby
2
Toamna este anotimpul meu preferat, deoarece eu ador mult acel magic și frumos colorat covor de frunze ce îți foșnesc delicat sub piciorul tău.
Îmi place foarte mult toamna să merg în parcurile cele răcoroase și prietenoase.
Toamna ceea ce mă întristează totuși este plecarea micilor păsărele în țările calde, dar sincer(a) să fiu îmi place să le privesc cum sboară în văzduhul încețoșat bine grupate.
Toamna este un anotimp magic și în acest anotimp începe și școala , de aceea mi l-am ales și vi-l citesc chiar acum. Chiar dacă școala înseamnă că s-a terminat superbă vacanță de vară , eu sunt fericit(a) să îmi revăd profesorii și colegii la care țin foarte mult.
Eu nu am spus foarte multe lucruri despre toamnă, dar sunt foarte multe de spus pe care probabil le ve-ți afla și de la alți copii sau oameni.

Sper că ți-am fost de ajutor !

annette178: Mersiiiii mult
Răspuns de Ana6761
1
Pentru mine toamma simbolizează renașterea.Frunzele de nuc sunt atat de frumoase acum,când se îngălbenesc ușor și par vesele,iar merele de toamnă roșii se încadrează atât de perfect.
Alte întrebări interesante