Limba română, întrebare adresată de cotarletalin8, 8 ani în urmă

Imagineaza,într-un text scris de tine ,continuarea fragmentului.Citeste textul Alexandru Mitru in intregime.Compara cu ceeace ai scris tu​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MonicaN
2

Citim cu atenție textul despre pedepsirea Titanilor de către zeii din Olimp din Legendele Olimpului pentru a ne putea imagina continuarea fragmentului:

În timp ce Zeus a continuat să poruncească, Geea era foarte supărată și nu îl putea ierta pe Zeus pentru felul în care îi tratase pe copii ei Titanii. Urzea zi și noapte un plan prin care să se răzbune. Pentru a-și duce planul la îndeplinire le-a cerut ajutorul celor trei fârtați Hecatonchiri și astfel a reușit să îi elibereze din nou pe Titani care au reînceput luptele cu zeii din Olimp.

Dacă citim în continuare Legendele Olimpului, vom afla că Geea încearcă într-adevăr să se răzbune, însă într-un alt fel decât ne-am imaginat noi.

Ne amintim:

Legendele Olimpului este un volum în două părți, scrisă de Alexandru Mitru, în care sunt povestite faptele legendare ale mai multor personaje din mitologia greacă: zei și eroi.

Mai multe informații despre Legendele Olimpului de Alexandru Mitru aici:

https://brainly.ro/tema/4092540

Succes și spor la teme!

#SPJ1

Alte întrebări interesante