Limba română, întrebare adresată de CosminCiprian, 8 ani în urmă

Imagineaza o intamplare amuzanta sau trista petrecuta la scoala in care esti protagonist.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marcela16
9
Era prima zi de școală și toți copiii au intrat bucuroși în clasă. Mulți dintre noi nu ne mai văzusem de când s-a terminat clasa a patra .
De cum am intrat în clasă, am observat ca într-un colț stătea retrasă o fată, ușor timidă la prima vedere. Mi-am zis ca ea este colega cea nouă, despre care auzisem de la colegii mei. Lângă ea, stătea o doamnă înaltă, bruneta și cu ochi mari albaștri ca cerul. Crezând ca e mama ei, am mers și le-am salutat politicos. Tare rău mi-a părut când i-am spus doamnei respective : mă bucur ca fata dumneavoastră este noua mea colegă. În acel moment, doamna s-a rușinat și mi-a spus : Știi, eu sunt sora colegei tale! . Mi-am cerut scuze dar gafa deja fusese făcută.
Răspuns de AnneMary10
3
Era prima zi din clasa a cincea. Conform orarului, aveam matematica. Toti elevii erau in banci, asteptand-o pe doamna profesoara.
Aveam toate caietele pregatite pe banca pentru ca deja se sunase de doua minute. Aveam nevoie la baie, asa ca m-am indreptat spre usa, sperand ca o sa vin inapoi pana ajunge doamna profesoara. Cand am deschis usa, din greseala am lovit-o pe doamna profesoara. Aceasta a fost putin suparata, dar mi-am cerut scuze.
Mereu voi tine minte aceasta intamplare care a fost amuzanta, dar stanjenitoare.

Utilizator anonim: Ma ajutati si pe mine pa romana
Utilizator anonim: va rog de demonstrat ceva si am scris eu trăsăturile. exact cum au fost predate
Utilizator anonim: dau 75 de puncte
Alte întrebări interesante