Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Imaginează-ți că ai călătorit alături de Alba. Redactează o scrisoare, de cel puțin 150
de cuvinte, prin care să îi povestești prietenei/prietenului tău de suflet - Andrei sau
Andreea - ce ai descoperit și ce emoții ai trăit în timpul acestei aventuri. Data
scrisorii 12.12.2022 și te numești Bogan/Bogdana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ViciuAmalia
7

Răspuns:                                                                         12.12.2022

                                     Draga Andreea,

  M-am simtit minunat in vacanta la bunici. Nici nu stii ce am patit acolo. de aceea iti scriu. Simt nevoia sa stau de vorba cu cineva.

          Intr-o dimineata insorita, bunica avea nevoie de o paine. Am simtit ca trebuie sa ii ajut asadar mi-am luat salopeta albastra pe mine si am iesit afara. Bobita, cainele, a  inceput sa sara de bucurie cand m-a vazut. Am socotit ca trebuia plimbat putin asadar l-am luat si pe el cu mine. Ca sa ajungi la magazin, trebuia sa urci o panta extrem de lunga. De obicei nu oboseam atat de repede dar Bobita ma tot tragea de colo-colo astfel incat sa nu rateze de inspectat nimic. Ajunsa in varful pantei, era cat pe-aci sa cad dar iubirea fata de bunicii mei si grija fata de ei m-a facu sa continui. L-am legat pe Bobita in fata magazinului. Doar cine sa il ia? Era antrenat chiar de mine sa muste pe oricine in afara de adevaratii lui stapani. Am intrat si am cumparat doua paini. Dupa ce platisem, un hot de peste drum a intrat si pe ascuns a inceput sa bage diferite produse in buzunar. I-am atras atentia vanzatoarei si m-am carat de acolo. Pe drum,Bobita s-a rasturnat in joaca incercand sa ma faca sa rad. Chiar a reusit.

      Chiar imi este dor de tine dar sper ca data viitoare mama ta sa nu aiba ceva de lucru in cealalta parte a orasului ci sa fim aici sa ne jucam cu cainele meu.

                                                                Cu drag,

                                                                    Bogdana

Explicație:

Alte întrebări interesante