Limba română, întrebare adresată de GameR89, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti ca ai pleca intr-o excursie,in judetul Gorj.Alcatuieste o compunere de 70-80 de cuvinte,in care sa prezinti pregatirile pe care le-ai face pentru calatorie.
Va rog mult!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristina3010
32
Este prima zi din saptamana preferata de scoala a noastra , a eleviilor , scoala altfel ! Impreuna cu diriginta si inca vreo doi-trei profesori , ne-am decis sa facem o excursie in judetul Gorj , pentru a vizita operele lui Brancusi ,despre care am auzit atatea.
Cu o seara inainte de a pleca , mama m-a ajutat sa mi fac bagajul si sa mi pregatesc hainele pe care le voi imbraca. Mi-am pregatit pantofii , iar mama mi-a facut cateva gustari pe care sa le pot manca pe drum. Tot ea mi-a amintit de aparatul foto si mi-a dat niste bani pentru suveniruri .
A venit dimineata , m-am imbarcat in autocar , impreuna cu colegii si am plecat nerabdatori spre tinuturile gorjenesti .

GameR89: Multumesc frumos de tot!!!!
cristina3010: n-ai pentru ce !
Răspuns de Utilizator anonim
26
Ma trezesc de dimineata... Ma uit putin pe geam si ma inviorez sa imi fac pregatirile pentru excursia in judetul Gorj,cu clasa mea.
Imi pun cateva haine,caci nu se stie ce aventuri ne asteapta,imi pun sandalele rosii ca ciresele in rucsac,pentru ca vom merge la un parc de distractie.Ma duc fuguta,fuguta la bucatarie,unde vad uimita ca mama mi-a facut plancitute cu branza,preferatele mele.Le iau,le pun in cutie,si le adaug si le ele.Mai stau,imi pun si camera de fotografiat ca sa pot face multe poze.Si observ ca sunt gata...dar emotiile sunt ca niste flori,care tot infloresc in mine ...

GameR89: Mersi frumos de tot ;0
GameR89: ;)
Utilizator anonim: :)))
Alte întrebări interesante