Limba română, întrebare adresată de mariacomaniuliana, 8 ani în urmă

Imaginează-ți că ai primit și tu un obiect vrăjit. Scrie un text narativ ficțional în care să povesteşti ce s-a întâmplat înainte de a primi obiectul magic, după ce l-ai primit şi cum s-a încheiat aventura ta.

Vă rog până la 10 fix să fie gata! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rayzen
2

Înainte de a obține obiectul magic, eram doar o persoană obișnuită care trăia o viață lumească. Aveam o slujbă care nu îmi plăcea în mod deosebit și îmi petreceam cea mai mare parte a timpului acasă, simțindu-mă plictisită și neîmplinită.

Dar toate acestea s-au schimbat în ziua în care am dat peste obiectul fermecat. Eram la o plimbare prin pădure, încercând să-mi limpezesc capul, când am văzut o sclipire de lumină venind dintr-un alcov mic, ascuns. Curioasă, m-am apropiat și am găsit un cristal frumos, strălucitor, întins pe pământ.

Fără să stau pe gânduri, am întins mâna și l-am ridicat și imediat am simțit o senzație ciudată, de furnicături, străbătându-mi corpul. M-am uitat la cristalul cu uimire când a început să strălucească din ce în ce mai strălucitor, apoi, într-un fulger de lumină, a dispărut din mână.

La început, am fost confuză și puțin speriată. Dar apoi mi-am dat seama că cristalul trebuie să-mi fi dat un fel de putere magică. Am experimentat noile mele abilități și în curând am descoperit că pot controla elementele și le pot înclina după voința mea.

Cu noile mele puteri, am decis să plec într-o aventură pentru a explora lumea și a vedea ce fel de bine aș putea face cu ele. Am călătorit în țări îndepărtate, folosind magia mea pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie și pentru a învinge răul oriunde l-aș găsi.

În cele din urmă, am dat peste un vrăjitor puternic care provoca distrugeri și haos peste tot. Știam că acesta era testul suprem al abilităților mele, așa că am făcut un pas înainte ca să-l înfrunt în luptă.

Am luptat timp de ceea ce păreau ore întregi, dezlănțuind vrăji puternice și chemând forțele naturii să ne ajute. În cele din urmă, am ieșit învingătoare, iar vrăjitorul a fost învins.

Cu răul învins și oamenii în siguranță, am știut că era timpul să mă întorc acasă și să-mi continui viața. Dar n-aș uita niciodată aventura pe care am avut-o și magia care mi-a adus-o. Și știam că, atâta timp cât voi avea cristalul, voi avea întotdeauna puterea de a face diferența în lume.


Utilizator anonim: Mulțumesc frumos
Răspuns de andreirazvy2909
7

Răspuns:

Intr o seară când mă plimbam prin parc,am văzut o monedă.Acea moneda nu avea nimic neobișnuit .Când am ajuns acasă am pus moneda pe o pernă și am lasăt o acolo până dimineața .De dimineața nu mai eram acasă ci Intr o noua lume superbă .Dar cine m a adus aici? după ce m am gândit și m am gândit mi am reamintit de moneda magica .Acum nu mai vreau sa dezlege misterele o ci să mă joc in suberba lume .Seară m am întors înapoi acasă .A fost cea mai magica zi

Alte întrebări interesante