Limba română, întrebare adresată de biancamarialixandru, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti cà e dimineata primei zile din vacanta de vară. Creează un text Imaginează-ti că e prima dimineata a primei zile de vacanță de vară.Creeaza un text cu titlul Dimineata care aduce vacanta respectă următoarele cerinte:

•så fi unul dintre personaje,

•să scrii cel putin zece enunturi,

•să respecti partile textulului: introducerea,cuprinsul şi încheierea.
(DE DIMINEATA NU TOATA ZIUA) URGENT!!COROANA!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
2

Răspuns:

Incerc sa te ajut!

Dimineata care aduce vacanta

Waw am terminat! Dupa un an de invatat online stresant, dar placut totodata ( nu de alta, dar m-am simtit mai libera la mine acasa  si mai sigura pe mine), iata ca ultima zi de scoala s-a incheiat.

Sunt deja pregatita sa le arat celor din familia mea realizarile acestui an scolar, in care cu siguranta voi obtine un premiu. Bineinteles ca felicitarile nu vor intarzia, dar si recompensele din partea  bunicilor ( pe care ii ador) vor fi substantiale.  Sunt extrem de fericita si dornica sa imi fac planurile de vacanta asa cum mi-am dorit. Astept cu nerabdare ca parintii sa imi spuna care sunt  si planurile familie legate de aceasta vara, dar sper ca acestea vor fi in concordanta cu ale mele, fiindca nu dispun deocamdata de suport financiar propriu.

Maine este deja PRIMA ZI de VACANTA, ziua in care ma voi trezi cat mai tarziu posibil, voi asculta muzica care ma deconecteaza, voi citi ceea ce imi place! Ce mai! LIBERTATEEEEEE!

Cu siguranta vremea va tine cu mine, fiindca fiind prima zi, din vacanta mare, vreau sa ma intalnesc cu prietenii si prietenele mele, sa discutam despre lucruri adolesccentine, sa petrecem pentru a recupera din timpul pe care l-am petrecut doar in casa.

Abia astept ziua de maine! Voi?

Explicație:


Komisarul: sa-ti fie se folos!
Alte întrebări interesante