Limba română, întrebare adresată de dumidumitrana, 9 ani în urmă

imagineaza-ti ca esti dana oprea si locuiesti in sibiu,iar in vacanta vei merge in tabara la mare le eforie nord.redacteaza o scrisoare in care sa iti inviti o prietena sa vina cu tine(trebuie sa aiba 10-15 randuri)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de meyoung
1
Draga mea Maria,

Mai sunt doar doua saptamani pana la vacanta de vara si sincera sa fiu cred ca am inceput sa numar deja orele care au mai ramas. 
Ieri am dat peste bratara din scoici si melcisori pe care mi-ai facut-o cadou la plecarea din Mamaia, vacanta trecuta. Nu cred ca-ti imaginezi ce placere mi-a facut; o port si acum la mana si parca simt briza racoroasa si nisipul cald. Au fost zece zile in care am uitat de toate grijile si problemele scolare. Tocmai de aceea, m-am gandit sa te invit sa mergi cu mine in tabara anul acesta, la Eforie Nord. Stiu ca si tu iubesti marea, soarele si plaja ca si mine, asa ca hai sa ne petrecem noua zile impreuna la malul marii. Eu m-am inscris intr-o tabara scolara cu plecare din Sibiu, dar stiu ca mai sunt copii care vin si din Bucuresti, asa ca nu va fi o problema sa mergi si tu. Dac nu ai alte planuri si-ti face placere, te rog sa-mi scri ct mai curand daca doresti sa mergi cu mine in tabara la mare in Eforie Nord, noua zile, incepand ci 1 iulie. Astept vesti cat mai curand de la tine.

Te pup!
Cu drag, 
Dana Oprea
Alte întrebări interesante