Limba română, întrebare adresată de biaboanta, 8 ani în urmă

Imaginează-ți că eşti ghid turistic şi te afli într-o excursie la munte împreună cu colegii tăi. Cum le-ai descrie frumusetea munţilor?
Am nevoie rapid vă rog!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de suhateanum
1

Răspuns:

Sper că te am ajutat!!♥️

Explicație:

Dragilor,munții sunt foarte pietroși,dar alunecoși.Ei primăvară și vară au o iarba deasa și verzuie,pe cât iarna sunt plini de zăpadă perfecți pt schi.La noi in Romania sunt munții :Omu,Viștea mare etc.Ne place mult intalnirea cu marea, cu imensitatea ei, insa cu muntele, intrevederea este inaltatoare. Maretia muntilor copleseste, iar cand ajungem pe piscurile lor, spectacolul naturii lasa fara cuvinte. Apropierea de nori ne face sa simtim ca avem toata lumea la picioare si nu ne mai saturam sa admiram privelistea nesfarsita ce se intinde dincolo de zare.

Atunci cand alegem muntele ca destinatie turistica, uitam sa numaram zilele, deoarece nu el este cel pe care il cucerim, ci pe noi insine, si daca alegem sa calatorim toamna, cu usurinta vom fi uimiti. In aceasta perioada deosebita, copacii se transforma in nuante stralucitoare de portocaliu, galben si rosu. Toamna, peisajul sfarseste prin a fi acaparat cu nuante calde, confortabile. Pana in lunile de iarna, cand muntii ajung acoperiti de zapada, peisajul este unul de vis.


biaboanta: Mulțumesc!
Alte întrebări interesante