Limba română, întrebare adresată de ramona543876, 8 ani în urmă

Imaginează_ți că ești învățător/învățătoare! Cum ar fi procedat când ai intrat în clasa și a văzut ce scria pe tabla?​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de staicubianca50
0

Răspuns:

era o zi frumoasă de primăvară. se sună de intrare așa că eu pornesc din cancelarie spre clasa la care am oră. când intru pe ușă văzui toți elevii la tabla, într-o mare gălăgie, nici nu au observat ca intrarăm în sala de clasa. le spun să se ducă fiecare în banca lui, apoi am văzut ce scrie pe tabla,i-am întrebat cine a scris toate înjurăturile iar ei au spus că așa le-a găsit pe tabla când au intrat în clasa dimineața, eu știind ca mint m-am uitat pe camere, am văzut că o fetita a scris toate acestea așa că am realizat o ședință cu părinții, cel puțin la vârsta de 10 ani nu mi se pare normal.

s-a sfârșit cu o mare contrazicere la ședința cum că copilul mamei nu ar face asa ceva.

sper ca e ok, succes! (coroana?)

Răspuns de Valdanet
2

Imaginează-ți că ești învățătoare! Cum ai fi procedat când ai intrat în clasă și ai văzut ce scria pe tablă?

Dacă eram învățătoare și vedeam scris pe tablă ceva jignitor și cu greșeli, aș fi întrebat cine a scris, iar dacă nimeni nu ar fi răspuns, aș fi pedepsit toată clasa cu o temă în plus, pentru ca data viitoare să nu mai găsesc așa ceva scris pe tablă.

Însă, dacă găseam scris pe tablă ceva frumos și corect, tot aș fi întrebat cine a scris, ca să îl laud și dacă aș fi aflat cine este, i-aș fi fi spus frumos să vină să șteargă tabla, pentru ca data viitoare să nu mai găsesc nimic scris pe ea.

Succes!


ramona543876: Mulțumesc.
Valdanet: Cu plăcere! ⚘
ramona543876: Mai am un ex te rog frumos ajutama dacă poți.
Valdanet: Ajută-mă se scrie corect!
Alte întrebări interesante