Limba română, întrebare adresată de whoever, 8 ani în urmă

Imaginează-ți că ești Mara. Redactează o pagină de jurnal în care să relatezi experiența pe care ai trăit-o când ai sal- vat puiul de urs, exprimându-ți emoțiile şi reacțiile de eveniment. față

textul suport: "Cum e lumea" de Veronica D. Niculescu

Va rog ajutați-mă! Am nevoie de el până mâine la 10 dimineață

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anaaaa06
21
Buna, ma numesc Mara. Azi am sa va povestesc experiența mea din acea zi pe care lumea o poate citi in textul ,, cum e lumea’’ .
In acea zi a trebuit sa merg pana la Pașapoarte deoarece trebuia sa plec in sarbia. Înainte de a ieși pe usa mama ma oprit și a spus sa nu ies din casa pentru ca era un urs ieșit de la zoo. Nu am ascultat-o deoarece la tv de obicei nu sunt lucruri adevărate așa ca am plecat.
Acolo am văzut Ursulețul de care zicea mama, e adevărat m-am temut puțin de el, dar când am văzut Jandarmeria cu puștile pe umăr și mai aveau puțin și îl omorau, am sărit imediat in ajutor deoarece nu voiam cu un suflet sa sufere. Cu lacrimi in ochi am strigat sa nu tragă și le-am spus și lor ca un suflețel nu ar trebuii omorât. Mi-a fost frica dar am reușit sa trec peste, și când am auzit ca Bianca este la zoo teafără m-am bucurat extrem de mult. Sper ca nici un animal sa nu treacă prin lucrul acesta. Dacă veți fi și voi intr-o situație de genu, va rog sa acționați!

Coroana????

whoever: Mulțumesc foarte mult! O să-ți dau coroana imediat ce pot.
anaaaa06: Cu plăcere! Mulțumesc!
anaaaa06: Poți sa îmi dai coroana?
whoever: încă nu pot
whoever: tre sa treacă o zi
anaaaa06: A ok
Alte întrebări interesante