Evaluare Națională: Lb. Română , întrebare adresată de msas2706, 8 ani în urmă

Imaginează ți că ești personaj avatar îmi joc .Redactează o nota din jurnalul tau de cel puțin 150 de cuvinte care sa cuprindă prezentarea unui sentiment o secvență narativa .Data redactării este 8 noiembrie 2030​.
URGENT!!Dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irisb0058
17

Răspuns:

Nu ma prea pricep la jocuri video, asa ca mai înlocuieste și tu niște cuvinte pe acolo.

Explicație:

8 noiembrie 2030

Dragă jurnalule,

Astăzi am primit cel mai așteptat colet din toate timpurile! Noul joc, Avatar 5, care este în ediție limitată! Acesta este atât de rar pentru funcțiile sale, care se spune că te fac să te simti ca și cum ai fi un personaj din acel joc.

Am despachetat nerabdator uriasa consola si ochelarii speciali, apoi am zbughit-o în camera mea pentru a o încerca imediat. Am căutat jocul meu preferat și mai sa-mi sară inima din piept când a început să se încarce.Mi-am pus ochelarii și am asteptat câteva minute ca jocul s-a se incarce, apoi am rămas șocată.Era adevărat ce se spunea despre el! Camera mea plictisitoare devenise dintr-o dată o pădure cu copaci înalți și mândri, printre care randunelele zburau voioase. Mai ca simțeam briza caldă și aerul curat. M-am jucat până la o oră foarte târzie, însă apoi am realizat ca trebuie să mă culc, deoarece ziua următoare aveam școală.

Iti multumesc ca ai fost lângă mine intr-un eveniment asa de special! Iti voi scrie maine dimineata mai multe detalii despre noul meu joc.


msas2706: Mulțumesc mult!!!
irisb0058: Sper ca te-am ajutat!
boantadiana23: mersiiiii
lucaiacoban: cpl
Alte întrebări interesante