Limba română, întrebare adresată de elisa6cantea, 9 ani în urmă

Imagineaza-ti CA ESTI REPORTER ( cel care pune intrebarile ) si realizezi un interviu cu un elev pe nume Ecaterina , care urmeaza sa participe la un concurs de desen . Reda acest interviu !
VA ROG ! REPEDE !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mateidanilov
9
-Buna ziua, tu esti Ecaterina?
-Buna ziua! Da, eu sunt. De ce?
- Sunt de la revista Talentatii. Am auzit ca vei participa la un concurs de desen. Poti sa ne spui cum te simti inainte de concurs?
- Am putine emotii, dar nu multe. Sunt sigur ca voi pute face un desen frumos.
-La cati ani ti-ai dat seama ca ai talent si cum ti-ai dat seama?
-Pai, pe la 7 ani. Eram acasa si am vrut sa ii las o scrisoare lui mama, pentru ca eu plecam la scoala, si ea inca dormea, dar cum nu stiam sa scriu am reprezentat prinr-un desen. La amiaza, cand am venit mama a spus ca ii place modul in care am reprezentat scrisoarea. A spus ca am desenat frumos. Peste cateva saptamani mama m-a inscris la un profesor de desen. De atunci am invatat sa desenez.
- Foarte interesant. Multumesc pentru informatii. Succes la concurs. Buna ziua!
-Buna ziua!

elisa6cantea: eu sunt CAPRICON
elisa6cantea: nu ma supar daca nu imi spui .
elisa6cantea: stiu ca unii oameni nu vor sa isi arate identitatea adevarata !
mateidanilov: balanta
mateidanilov: imi dai coroana daca mai raspunde cineva?
elisa6cantea: da.. de sigur !
elisa6cantea: si sa stii ca chiar acum mai scrie cineva un raspuns ...... deci ai can 99la suta sanse ( dupa mine ) sa iei coroana
elisa6cantea: gata , ti-am dat coroana !
mateidanilov: multumesc
elisa6cantea: fara nici o probl
Răspuns de marianmihaela77
1
BUNA ZIUA,EU CAUT O FATA PE NUME ECATERINA.DA    ,EU SUNT, RASPUNSE O FETITA MICA CU OCHIII NEGRI   ,ZGLOBIE DAR SI SFIOASA.   DRAGA ECATERINA AM INTELES DE LA DOAMNA INVATATOARE CA VEI PARTICIPA LA UN CONCURS  DE DESEN ACUM IN PREAJMA SARBATORILOR DE PASTI CU NUMELE LUMINA SFANTA A INVIERIII/ ESTE ADEVARAT? DA   RASPUNSE FETITA. MA     GANDESC SA DESENEZ  LUMINA SFANTA SI MULTE OUA ROSIII   CU MOTIVE TRADITIONALA. ATUNCI  ,EU SPUSE REPORTERUL MICUTEI FETITE   ITI UREZ MULT SUCES    SI SA NE AUZIM CU BINE IN CURAND
Alte întrebări interesante