Limba română, întrebare adresată de AnonymousGoose12, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti ca esti reporter si lucrezi la o televiziune celebra. Redacteaza un interviu, de cel putin 150 de cuvinte, pe tema dansului, luat coregrafului preferat, care sa cuprinda prezentarea unei emotii / a unui sentiment din timpul practicarii acestui sport, o secventa care prezinta o atitudine pozitiva, o secventa descriptiva si una explicativa, prin care se justifica o atitudine sau o opinie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darius182002
4

Răspuns:

-Bună ziua,domnule coregraf ! Spuneți-ne despre beneficiile dansului .

-Bună ziua !Dansul este o activitate care are multiple beneficii atât din punctt de vedere fizic cât și psihic.

-Care sunt cele fizice?

-Din punct de vedere fizic ,dansul antrenează mai multe grupe de mușchi,ne menține în formă și crește rezistența la efort ceea ce este benefic pentru întregul organism.

-Dar din punct de vedere psihic ?

-Se știe că dansul este o formă de artă complexă cu ajutorul căreia putem să ne exprimăm sentimentele sau trăirile.Prin intermediul lui pătrundem în acea zonă a muzicii care face posibilă transpunerea în imagine a sunetelor. -Costumele sunt importante ?

-Desigur !Costumele au un rol important în crearea imaginii și în redarea temei propuse de coregraf.Când privim la un dans și urmărim dansatorii trebuie să avem o imagine care să bucure privirea și să ne transmită  bucurie sau visare ,depinde  de temă.

-Credeți că dansul ne poate influența atitudinea?

-Dansul ne impulsionează activitatea ,ne face să fim veseli, perseverenți și pozitivi. Cu ajutorul dansului putem să ne dezvoltăm creativitatea și să devenim mai buni.

-Vă mulțumesc !

Explicație:


AnonymousGoose12: Multumesc!
Alte întrebări interesante