Limba română, întrebare adresată de demoskid194, 7 ani în urmă

Imaginează-ți că ești Tom, personajul din textul B, că ai fost o compunere narativă, de minimum 150 de cuvinte, în care să relatezi întâmplări petrecute în timp ce te jucai cu prietenii tăi. vrăjit şi ai călătorit una dintre în trecut. Scrie cele mai frumoase​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CrssssClesss
0

Răspuns:

Eu, Tom, eram un băiat obișnuit care iubea să se joace cu prietenii mei. Una dintre zile, am decis să ne jucăm de-a vrăjitorii și să călătorim în trecut. Am început să ne concentrăm și, într-o clipă, am simțit o forță care ne-a tras înapoi în timp.

Ne-am trezit într-un oraș medieval, cu clădiri înalte din piatră și străzi înguste. Oamenii purtau haine simple și mergeau cu carâte și cai. Am fost uimiți de tot ceea ce am văzut.

Am început să explorăm orașul și am întâlnit un băiat care ne-a povestit despre viața din acea epocă. Ne-a arătat cum se muncea la fermă, cum se construiau clădirile și cum se trăia în comunitate. Am văzut cum se jucau copiii în acele vremuri, cum se bucurau de simplitatea vieții și cum se ajutau unii pe alții.

Am participat la un festival al cetății și am dansat și ne-am bucurat alături de localnici. Am admirat muzica live și spectacolele de teatru. Am mâncat produse tradiționale și am băut bere proaspătă.

În cele din urmă, am simțit din nou acea forță care ne-a dus înapoi în prezent. Am fost încântați de această călătorie în trecut și am învățat atât de multe despre viața de odinioară. Am realizat că simplitatea și comunitatea sunt lucruri importante în viață și că ar trebui să le apreciem mai mult. Această experiență a rămas întipărită în sufletele noastre pentru totdeauna.


Sper sa te ajute :)


demoskid194: multumesc
CrssssClesss: Nu ai pentru ce :)
Alte întrebări interesante