Limba română, întrebare adresată de xXNicoletaWolfieXx, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti ca esti un inventator. Descrie într-un text de 5-6 enunturi obiectul pe care l-ai inventa. Nu uita sa precizezi cum arata si la ce poate fi folosit​


Sebasghitan: El este Tommy. Este o inventie creeata de mine si este microscopic. El este un ,,animalut" gri si când mananca ceva se face de aceeasi culoare ca si lucrul respectiv. Cu cat mananca mai mult cu atata se face mai mare. Daca ma gândesc mai bine poate chiar sa manance universul, dar asta este doar in imaginatia mea. El se foloseste la curatarea oricarui obiect in loc sa dau toata ziua cu aspiratorul iar a doua zii sa gasesc exsact cum a fost acum o zi. Sper ca te-am ajutat. Inima si stea pls?
bobitza52: Haha ce drăguț :3
Sebasghitan: N-o trebuia s-o ajut.
bobitza52: Știu , ai dat un răspuns foarte frumos ! Bravo !
Sebasghitan: Multumesc
Sebasghitan: dar in chat trebuie sa scriu raspunsul?
bobitza52: Nu :(
bobitza52: Scrie acolo unde am răspuns eu , trebuie să îți apară un buton cu "răspunde" sau ceva de genul
Sebasghitan: multumesc de raspuns

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bobitza52
11

Răspuns:

Creionul pensulă:

Creionul pensulă este un instrument de scris cu două capete ideal în pictură acesta având un capăt creion și unul pensulă . Instrumentul are 16 cm , 8 pentru creion și 8 pentru pensulă . Creionul nu este făcut din lemn și nu trebuie ascuțit . Acesta este format și plastic reglabil după lungime și mine de creion care pot să fie schimbate . Pensula este confecționată din plastic și păr de cal , aceasta fiind ușor de curățat și folosit .

Sper că te-am ajutat !

Alte întrebări interesante