Limba română, întrebare adresată de aureliailie77719, 8 ani în urmă

imagineaza _ti ca esti unul dintre copiii din imaginea de mai jos.scrie un text format din 8 -10 enunturi in care sa prezinti o carte pe care o citesti sau ai citit-o.

repedee!! dau coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pevensiemartha
2

Răspuns:

Cartea pe care o citesc acum se numește „Acolo unde cântă racii”, de Delia Owens. Petrec mult timp citind-o, deoarece este foarte captivantă. Stilul autoarei nu te poate lăsa indiferent, modul în care aceasta realizează întorstăturile de situație și descrierile fiind foarte aparte. Personajele sunt bine conturate și par reale, astfel încât uneori mi se pare că ele evadează dintre pagini și vorbesc chiar cu mine. Unul dintre personajele cele mai expresive este Kia, protagonista, ce are o percepție infantil, dar plină de profunzime, asupra vieții. Cel mai mult mă impresionează ideile transmise, atât cele despre natură, cât și cele despre moarte și iubire.

Emoția ce reușește să răzbată din cuvintele cărții, este foarte puternică. Mesajul este impresionant, iar poveștile complexe de viață ale personajelor atrag atât prin dinamism cât și prin realism. Narațiunea reușește să capteze atenția, iar eu aștept cu nerăbdare finalul, pe care nu îl pot prevedea.


zalaalex82: ms
Alte întrebări interesante