Limba română, întrebare adresată de wolfinfinite08pciu6r, 8 ani în urmă

Imaginează-ti ca esti voluntar pentru o zi pentru un centru cu defociente. Descrie ziua petrecuta la acest centru.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de enachealecia23
1

Sper că te am ajutat măcar puțin!:))

Anexe:

wolfinfinite08pciu6r: Centru de Deficiente
enachealecia23: mersi
wolfinfinite08pciu6r: Mersi
Răspuns de holteiandreea99
1

Explicație:

Astăzi de dimineata am plecat către centrul de deficiențe la care m-am oferit voluntar. Sunt foarte încântată pentru ca mereu mi am dorit să ajut oamenii.

Încă de când am ajuns acolo, m am simtit foarte bine si eram gata sa i fiu alaturi oricui.

Am intrat intr un salon cu multi copii care se jucau. Bineinteles ca arătau că niște copii obișnuiți, dar fiecare avea cate o problema. M am dus către o fetiță care nu putea vedea, dar care se juca cu o mașinuță. M am apropiat de ea si am intrebat o cum o cheamă. O chema Maria, si era foare frumoasa; mi a plăcut sa stau de vorbă cu ea si sa aflu ce pasiuni are.

După putin timp, m am dus la cantină alături de alți colegi pentru a pregăti mâncarea copiilor. Erau meniuri foarte diversificate pentru ca aveau nevoi speciale si nu puteau mânca orice, dar mi am făcut treaba cu drag . Le am servit masa si a trebuit să i ajutam pe unii dintre ei, mi a plăcut foarte mult.

În jurul orei 16:00 am mers in grădină sa adun frunzele. Bineinteles ca am avut suficient ajutor, si m am descurcat bine si am terminat imediat. Se lăsase răcoare asa ca am decis să intrăm înăuntru.

Am mai stat cam 3 ore, apoi am pus copii la culcare si ne am luat la revedere de la ei. A fost o zi cu adevarat specială si o sa mai repet această experiență cu drag.


wolfinfinite08pciu6r: Mersi!
Alte întrebări interesante