Limba română, întrebare adresată de cromnan123, 8 ani în urmă

Imagineaza-ti ca intr-o noapte au disparut din lume toate povstile.Scrie un text in care povestesti ce sa intamplat.Strecoara in povastea ta un scurt dialog si... un pic de bucurie URGNT


cromnan123: va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Roxana1594
4
Intr-o dimineata de primavara am fost trezit de niste batai puternice in usa. M-am ridicat repede din pat si m-am grabit sa raspund. Era prietena mea, Alina care era destul de speriata. Am poftit.o inauntru si i-am adus un pahar de apa intreband-o ce s-a intamplat. Aceasta mi-a spus:
-Trebuie sa ne grabim spre biblioteca si sa vedem care e problema si ce s.a intamplat!
-In legatura cu ce?
-Toti oamenii dar mai ales copiii incep sa uite povestile iar in curand le vor disparea orice gand in legatura cu acestea
-Dar cum, ce s-a intamplat?
-Nu stiu trebuie sa mergem sa vedem, grabeste-te!
M-am schimbat repede si am alergat impreuna pana la biblioteca. Cand am ajuns nu era nimeni inauntru, ne-am strecurat printre rafturi cand deodata am vazut o gramada de carti rasturnate deasupra carora zburau cateva fiinte care semanau cu niste zane. Le-am intrebat ce se petrece iar acestea ne-au raspuns ca prietenii lor, oamenii au inceput sa le urasca din vina unor povesti in care acestea erau personajele negative si au jurat ca se vor razbuna stergandu-le memoria despre toate povestile pentru a-si recapata prietenii.
-Dar cum faceti asta? a intrebat Alina
In somn ne strecuram in visele voastre si va stergem amintirele
-Dar nu e bine ce faceti! Ne stricati copilaria si din povesti invatam multe despre prietenie, incredere si respect
-Si cum sa ne recapatam prietenii?
-Hmm...pai daca ati spus ca va puteti strecura in mintea noastra puteti doar sa modificati povestea pentru ca voi sa pareti bune asa cum sunteti defapt dar incetati sa ne mai stergeti memoria!
-Buna idee! Asa vom face, multumim ca ne-ati ajutat dandu-ne aceasta indicatie
-Nicio problema dar grabitiva sa me readuceti inapoi memoria!
-Bine, haideti zanelor sa ne grabim!
Acestea au zburat repede lasandu-ne singure si incet incet ne-am dat seama ca ne readucem aminte povestile. Nu vom uita niciodata acea intamplare.

cromnan123: multumesc mult de tot
Alte întrebări interesante