Limba română, întrebare adresată de CataDecu, 9 ani în urmă

Imaginează-ţi că într-una din plimbările tale sub clar de lună descoperi o scară de raze, coborând din cer . Redactează o compunere de 15-20 de rânduri în care să prezinţi o călătorie fantastică spre astrul nopţii, urcând această scară.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catelusabinki
1
     Intr-o zi, cand ma plimbam pentru a uita de probleme si griji, am vazut ca soarele care se pregatea sa se ascunda sub luna  isi coboara cateva raze, formand o scara.
     Poate ca multi ar crede ca acea scara este defapt o aberatie, dar ea chiar a fost reala.De asemenea, multi ar crede ca acea scara magica si luminoasa te duce intr-un loc luminos si vesel, dar nu este asa.
    Eu am urcat pe scara si am ajuns in miezul noptii, unde singura lumina este emanata de luna.Asa am ajuns sa cunosc principiile noptii si secretele ei.
     Acea scara a aparut inaintea mea deoarece am facut o greseala si trebuia sa mi-o indrept.
    Dupa ce am coborat din cer, tot pe acea scara, mi-am reparat greseala si nu am mai vazut niciodata acea scara luminoasa si magica.
Răspuns de alexandrubogy1al3csx
1
este o seara minunata cu cerul impodobit de stele sclipitoare.
Eu si cu prietenii mei ne plimbam prin padure deasupra cerului luminat de stelele parca erau niste artificii, ceva se vede cazand din cer printre copaci departe de locul unde suntem noi, ajungand acolo vedem o gaura in pamant parca facuta de un corp ceresc cazut din cosmos, nu uitam la el si aparu un fel de scarita sclipitoare precum stelele ne urcam pe ea spre o gaura luminata, acolo erau niste omuleti verzi care vorbeau o limba cereasca, totul a disparut si a fost ca inainte in cateva clipe si am plecat toti acasa povestindule la ai nostri povestea
Alte întrebări interesante