Limba română, întrebare adresată de eugeniabursuc73, 7 ani în urmă

Imaginează ți că îți petreci vacanța de vară la vărul tau. minimum 150 cuvinte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

Mi-am petrecut vacanța de vară la vărul meu, care locuiește într-un oraș mic și plăcut, situat la poalele munților. Am fost încântat să petrec timp cu familia și să mă bucur de frumusețea naturii. Vărul meu ne-a arătat toate atracțiile turistice din zonă, inclusiv cascade spectaculoase, pârtii montane pentru drumeții și râuri limpezi.

Am petrecut zilele călătorind, făcând drumeții, înotând în râuri și admirând panoramele minunate. Seara, ne întorceam acasă și ne relaxam la grătar, discutând și râzând. Câteva nopți chiar am dormit sub cerul liber, ascultând până la adormire sunetele naturii.

Vacanța la vărul meu a fost o experiență minunată și odihnitoare, care mi-a dat energie și m-a ajutat să mă reconectez cu natura. Aș fi vrut să rămân mai mult timp, dar sunt recunoscător pentru momentele minunate pe care le-am trăit acolo. Sper să pot reveni cât mai curând posibil pentru o nouă aventură.

Răspuns de letantonia903
0

Răspuns:

Sper te-am ajutat și sper este bine,mai poți schimba tu niște cuvinte dacă vrei. Scuze dacă am scris urât dar m-am grăbit puțin.

Anexe:
Alte întrebări interesante