Limba română, întrebare adresată de nataliamakove9, 7 ani în urmă

Imaginează ți că Lola și țopăilă s au întâlnit cu un personaj fantastic care avea o sanie fermecată Redactează în 15 20 de rânduri o întâmplare petrecută de aceeași în redactarea compunerii tale vei avea în vedere formularea unui titlu potrivit sugestiv respectarea părților unei compuneri exprimarea corectă a expresivă originalitatea respectarea temei compunerii și folosirea dialogului înlănțuirea logică a ideilor aspectul scrisului și așezarea textului în pagină​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andrei101063637
5

Titlu: "Călătorie în lumea fermecată a lui Căluțul Zburător"

Lola și țopăilă au întâlnit un personaj fantastic numit Căluțul Zburător, care avea o sanie fermecată ce îi putea duce într-o călătorie incredibilă prin lumea fermecată. Căluțul Zburător a invitat-o pe Lola să urce în sanie, iar țopăilă a urcat cu nerăbdare și el.

În timp ce zburau, cei doi prieteni au admirat priveliștile uimitoare ale lumii fermecate, cu copaci gigantici, cascade cristaline și animale fantastice. Au ajuns în cele din urmă la o cascadă magică, unde Căluțul Zburător le-a spus că pot cădea în apă și să ajungă într-un alt univers.

Lola și țopăilă s-au privit cu încântare și au decis să se arunce în cascadă. În momentul în care au căzut în apă, au fost transportați într-un univers cu flori uriașe și cu oameni mici ca furnicile. Cei doi prieteni s-au plimbat prin acest univers și au descoperit lucruri uimitoare.

La un moment dat, au întâlnit un băiat mic care le-a cerut ajutorul pentru a-l salva pe tatăl său care era prizonier în castelul vrăjitorului rău. Lola și țopăilă au acceptat să-l ajute și au pornit într-o misiune periculoasă.

Cu ajutorul unor prieteni noi, cei doi au reușit să-l salveze pe tatăl băiatului și să îl înfrângă pe vrăjitorul rău. După această aventură, au fost transportați înapoi în lumea lor.

Cu inima plină de bucurie și recunoștință, Lola și țopăilă au mulțumit lui Căluțul Zburător pentru că i-a dus în această călătorie uimitoare și l-au rugat să îi mai ia cu el în aventuri viitoare. Căluțul Zburător a zâmbit și le-a spus că va fi întotdeauna bucuros să îi ia cu el în lumea fermecată.


sofia201263: mss
Alte întrebări interesante