Limba română, întrebare adresată de berteaalexandra16, 8 ani în urmă

Imaginează-ți că organizezi un târg de vechituri cu obiecte descoperite în podurile caselor. Scrie un text narativ, de minimum 150 de cuvinte, în care să prezinţi experienţa trăită de tine și în care să inserezi o secvenţă descriptivă. Punctajul pentru compunere se acordă astfel: • conţinutul compunerii - 12 puncte • redactarea compunerii - 8 puncte (coerenţa textului - 1 punct; proprietatea termenilor folosiți - 1 punct; corectitudinea gramaticală - 1 punct; claritatea exprimării ideilor - 1 punct; respectarea normelor de ortografie - 2 puncte; respectarea normelor de punctuație - 1 punct; lizibilitatea 1 punct). Repede vă rooog dau coroană ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de boos562
12

Răspuns:

Era o dimineata de toamna. Racoroasa dar totusi calda fiindca abia s-a terminat vara. Mai precis era perfecta pentru un targ de vechituri.

Parintii mei aveau tot felul de jucari mai ciudate cand erau mici, ba din lemn , ba din carpa, ba din carton care mai de care mai interesante fata de jucariile intacte si perfecte de azi.

Nu putem spunem ca nici bunicii nu aveau ,dar ale lor erau si mai interesante ,din paie ,frunze si multe alte lucruri cu care se chinuiau sa se joace. Toate jucariile le gaseai numai si numai in podul casei de la tara . Acolo raman si stau toate amintirile copilariei parintilor si bunicilor nostri..cine stie poate chiar si a strabuniciilor.

Acum le vand pentru a-mi strange bani sa le cumpar copiilor mai putini jucarii , pentru a le face viata mai frumoasa.

Alte întrebări interesante